ŞEHİT MEHMET AKİF SANCAR İLKOKULU

Vizyon: Eğitim ve öğretimde geleceğe ümitle bakan , hedefleri olan, özgüveni gelişmiş, demokratik, sorgulayıcı, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda sorumluluklarının bilincinde olan ve sürekli gelişim gösteren bireyler yetiştiren öncü kurum olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, kültürüne sahip çıkan, erdemli bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabah 9.00-12.25 Öğle Arası 12.25-13.05 Öğlen 13.05-14.40
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 4.Sınıfı bitiren öğrencilerimiz Erzurumlu İbrahim hakkı Ortaokuluna devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler: Basketbol ve Voleybol kurslarımız devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Görsel Sanatlar Atölyesi ve Hayvan Bahçe Bakım Atölyelerimiz Bulunmaktadır.

Telefon - 312 260 1841

WEB - https://etimesgutistiklal.meb.k12.tr

Adres - Topçu Mh.Bahçeli Cad. No22 Elvankent ETİMESGUT / ANKARA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Topçu Mahallesi, BAHÇELİ Cadde NO 22 Etimesgut Belediyesi´nin Elvankent Sosyal Tesilerinin Karşısında, Elvankent Gimsa ve Doyan Piknik karşısı.

Adres - Topçu Mh.Bahçeli Cad. No22 Elvankent ETİMESGUT / ANKARA

Ulaşım Ulus´tan-- Elvankent 12.Cadde ve 14. Cadde dolmuşları ile , Sıhhiye´den ve ya ümitköy metro duragından 508 , 512 ,532,566 numaralı otobüsler

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 5 km İl Merkezine Uzaklık 20 km